Pretvorite običan dan u nezaboravnu avanturu, u centru Splita!

Naše city escape room avanture namijenjene su pojedincima, turistima, društvima, organiziranim grupama i manjim tvrtkama.

Glavne odrednice escape room igara su timski rad, razmišljanje, motivacija te kreativno rješavanje problema u nepoznatoj situaciji – zato su escape room igre savršena team building aktivnost!

Naše escape avanture prilagođene su izgradnji boljih odnosa i suradnji među članovima grupe. Ima li boljeg mjesta za team building od centra Splita, gdje se jedinstvena kulturna atmosfera i bogata povijest isprepliću u savršeno okruženje za Vašu team building aktivnost.

Možemo organizirati team building do 18 sudionika u jednom terminu, a uz prethodnu najavu možemo primiti i veće grupe u isto vrijeme.

 

Naše escape avanture u centru Splita karakterizira prilagodljivost, zajamčena zabava i učinkovit team building. Osmišljene su prvenstveno za zabavu, ali također za obrazovanje i inspiraciju.

Vaš team provoditi će vrijeme na drevnim ulicama Splita, surađujući s ciljem riješavanja niza različitih zadataka kako bi dovršili igru unutar zadanog vremena. Zadaci su različite težine, ali svi pružaju bogate mogućnosti za komunikaciju, povezivanje i strategiju. A ponešto ćete i naučiti. Istražite bogatu povijest Splita i pritom se izvrsno zabavite!

 

U mogućnosti smo razviti escape igre po Vašim želji i potrebama.

Ukoliko imate poseban događaj koji biste htjeli dopuniti zabavnom aktivnošću poput ClueGo City Adventure igre, slobodno nam se javite sa upitom ili prijedlogom. Rado ćemo osmisliti i kreirati igru dizajniranu posebno za vašu tvrtku i za vaš event!

Za osmišljavanje igre posebno za vaš događaj i prema našem standardu kvalitete trebat će nam 4 tjedna ili više, ovisno o složenosti igre i vašim željama.