Što je ClueGo City Escape Avantura?​

Zamislite escape room igru bez zidova, na ulicama Splita. Nekako smo zapravo pretvorili cijeli grad u jednu veliku escape room igru u kojoj zadaci kombiniraju prave gradske znamenitosti sa našim posebno izrađenim rekvizitima. Naša igra traje 90 minuta za razliku od klasičnih jednosatnih escape room igara.

Dioklecijanovo izgubljeno blago

Naša prva igra escape room na otvorenom odvest će vas lutajući starim uskim ulicama Dioklecijanove palače – najpoznatije znamenitosti Splita! Dok igrate igru, posjetit ćete i diviti se svim četirima veličanstvenim vratima palače, Vestibulu, Peristilu, Podrumima Dioklecijanove palače i drugim najpoznatijim dijelovima Dioklecijanove palače.

 

 

ClueGo City Escape je zabavna avantura u kojoj igrači istražuju grad i koristeći rekvizite i posebnu puzzle kutiju, svoje vještine i timski rad moraju otkriti tragove, riješiti zagonetke i dovršiti misiju unutar zadanog vremena.

Svaka naša igra dizajnirana je za do 5 igrača u grupi. U slučaju da zapnete, pomoći ćemo vam u obliku hinta koji vam neće pokvariti zavavu ili otkriti konačno rješenje.

Svi zadaci, zagonetke i mozgalice su specifično dizajnirane da budu zabavne i potiču timski rad. Naša City Escape Avantura je prikladna za sve uzraste, za igrače koji su već igrali neke escape room igre kao i za one koji će se s ovakvim tipom zabave sresti po prvi put, ili se jednostavno žele zabaviti dok posjećuju gradske znamenitosti.

Nikakvo znanje ili vještine nisu potrebne za igru!