Je li ovo escape room igra?
Zamisli escape room igru izvan sobe, na ulicama i u muzejima Splita. Recimo da smo pretvorili grad u veliku escape room igru u kojoj su zadaci kombinacija gradskih znamenitosti i spomenika sa posebno izrađenim rekvizitima. Naša igra traje 90 minuta za razliku od klasičnih jednosatnih escape room igara.

Kako funkcionira ClueGo City Escape Adventure?
Skupiš tim 2-5 igrača, opremimo te sa našom puzzle box igrom i uploviš u 90 minuta avanture po gradu. Posjetit ćeš razne lokacije grada koristeći naš puzzle box, rješavati zadatke, koristiti znamenitosti i spomenike kako bi rješili zadatke i zabaviti se dok istovremeno razgledaš i istražuješ grad.

Koliko je ClueGo City Escape Adventure izazovan?
Svi zadaci i zagonetke su dizajnirane da budu zabavne i potiču timski rad. Naša City Escape Avantura je prikladna za igrače svih uzrasta, za one koji su već igrali neke escape room igre, kao i za one koji će se u tome okušati po prvi put. Nisu ti potrebna nikakva znanja ili vještine za sudjelovanje u igri.

Koliko igrača može sudjelovati istovremeno?
U svakoj grupi može biti 2-5 igrača. Istovremeno mogu igrati 3 grupe (15 igrača) ili čak više ako nam se najaviš 2 tjedna unaprijed. Igrate se na otvorenom velikom prostoru zbog čega velike grupe odlično funkcioniraju. Do sada smo imali grupe do čak 30 igrača igrajući istovremeno i međusobno se natječući.

Samo nas je dvoje, hoće li nam biti zabavno?
Naravno! Često imamo parove koji igraju naše igre. ClueGo City Escape Avanture su zabavne čak i kad vas je dvoje ako si u dobrom društvu 😉

Možemo li igrati ako smo velika grupa?
Naravno! Možemo primiti do 15 igrača istovremeno ili čak više ako se najavite 2 tjedna unaprijed.

Za vas možemo organizirati što god želite: rođendanske proslave, team buildinge, poslovna okupljanja…
U svim ClueGo City Escape Avanturama timski rad i komunikacija su ključni za uspješno svladavanje vaše misije, stoga je ova vrsta aktivnosti savršena za team building!
Za dodatne informacije i rezervacije nazovite nas: +385 99 302 8686

Postoji li dobna granica?
Svi igrači stariji od 11 godina će jednako uživati u igri. Čak i igrači mlađi od 11 godina mogu sudjelovati u rješavanju zadataka 😀 Djeca mlađa od 16 godina ne mogu igrati samostalno, ali mogu igrati ako imaju barem 1 odraslog člana tima. 

Koliko to košta?
Cijena igre provjerite na stranici Cjenik.

Koliko dugo igra traje?
U našim avantura imate 90 minuta kako biste dovršili svoju misiju. Dođite 10 minuta prije početka termina kako bi vas GameMaster upoznao s pravilima i ciljem igre. Nakon što dovršite igru zajedno ćemo prokomentirati iskustvo koje se doživjeli i fotkati vas za uspomenu.